Voorzitter werkgroep Bodegraven- Reeuwijk

Nieuwe voorzitter voor de werkgroep Bodegraven- Reeuwijk

 

Peter Timp, de nieuwe voorzitter van werkgroep Bodegraven-Reeuwijk van Stichting Hugo Kotestein.

 

Dankzij een interview van het AD met Bram Huisman, voorzitter van Stichting Hugo Kotestein, heeft de werkgroep Bodegraven-Reeuwijk weer een voorzitter.

 

Het AD had naar aanleiding van het jaarverslag 2016 van SHK waarin melding werd gemaakt over de impasse waarin werkgroep Bodegraven-Reeuwijk verkeerde, contact opgenomen met Bram Huisman. Het was hem ondanks veelvuldige pogingen nog niet gelukt om een opvolger te vinden voor Gert-Jan Rodenburg, die na 28 jaar actief te zijn geweest binnen SHK, begin 2015 besloten had te stoppen met deze activiteit.

 

Voor Peter Timp was dit interview aanleiding om contact op te nemen met Bram Huisman.

 

Peter Timp, die al zijn hele leven woont en werkte in Bodegraven, heeft een bijzondere belangstelling voor het locale ‘stedenschoon’ van Bodegraven en omgeving. Hij betreurt het dat door wat de vooruitgang genoemd werd, in de jaren zeventig en tachtig veel cultuurhistorisch erfgoed verloren is gegaan.

 

Peter Timp beschikt over ruime bestuurlijke ervaring in diverse functies zowel binnen Bodegraven als buiten de gemeente.

 

Peter Timp hoopt dat hij door zijn activiteit binnen SHK kan bijdragen aan het verdere behoud en ontwikkeling van cultuur-historische waarden in Bodegraven, Reeuwijk, Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen en de bijbehorende buurtschappen.